Leer ons kennen

Bij ons bent u in goede handen. Ervaring, kennis van pasvorm en kwaliteit , keuze speciaal voor u.

ADONIS ROESELARE

Adonis kleedt echte mannen, zowel sportief als gekleed.

Adonis Roeselare vindt u op twee adressen. Noordstraat 21 omvat een hele BOSS en BOSS Orange afdeling. Noordstraat 23 biedt u een kostuum - en vrijetijdsafdeling met gekende merken als Roy Robson, Tommy Hilfiger casual ,  Tommy Hilfiger dressed, State of art, Van Guard, Giordano,  Zilton, Meyer, Profuomo, enz....Komt u graag op afspraak ? Geen probleem, u belt ons en wij nemen de tijd voor u, zowel tijdens als buiten de openignsuren.

 

EIGEN ATELIER BOVEN DE WINKEL

Wist u dat de retouches bij ons ter plaatse gebeuren ? Samen met de retoucheuse wordt besproken wat en hoe er moet aangepast worden. Zo is de klant zeker dat het kledingstuk wordt afgeleverd naar zijn behoefte . De kledij is na retouche terug in oorspronkelijke staat, maar dan op maat van de klant.

De retoucheuse heeft jarenlange ervaring en werkt perfect . We hebben de nodige machines om diverse stoffen te bewerken.

DE NODIGE ERVARING

Onze ouders en grootouders waren kleermakers ! Van jongsaf aan geleerd om te gaan met mode, stoffen , gevoel, hebben Rik en Benedicte intussen zelf 30 jaar ervaring opgedaan. Zij kopen zelf hun collecties aan.

" Wat wij hierbij belangrijk vinden , is het observeren van mensen. Een terrasje doen,  is voor ons niet alleen plezierig, het is bovenal héél interessant. De beurzen tonen ons de mode. Maar wij verkopen vooral waarin mensen zich goed en comfortabel voelen."

Met de nodige kennis begeleiden zij u doorheen de winkel. Zij helpen u met de juiste maat, en vooral de pasvorm, kleur en stijl die bij u past.

RETOUCHES GEBEUREN IN EIGEN ATELIER DOOR VAKBEKWAME RETOUCHEUSES

VAKKUNDIGE BEGELEIDING IN AANKOOP VAN UW KOSTUUM . MERKEN ALS HUGO BOSS, ROY ROBSON, TOMMY HILFIGER...

ONTDEK DE BOEIENDE WERELD VAN ADONIS

HUGO BOSS en BOSS orange in de Noordstraat 23 , Roeselare. Herenkledij ten top.

Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info