Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Leer ons kennen

Bij ons bent u in goede handen. Ervaring, kennis van pasvorm en kwaliteit , keuze speciaal voor u.

ADONIS ROESELARE

Adonis kleedt echte mannen, zowel sportief als gekleed.

Adonis Roeselare vindt u op drie adressen. Noordstraat 21 omvat een hele BOSS en BOSS Orange afdeling. Noordstraat 23 biedt u een kostuum - en vrijetijdsafdeling met gekende merken als Roy Robson, Tommy Hilfiger casual ,  Tommy Hilfiger dressed, State of art, Van Guard, Giordano,  Zilton, Meyer, Profuomo, enz.... Boven dit alles is er een volledige State of art monobrand in de Noordstraat 35.

 

KLEREN MAKEN ZIT IN DE GENEN

De generaties voor ons waren ook al kleermakers. Rik is opgegroeid met het beeld van grootvader en vader in kleermakerszit in hun atelier. Bij Benedicte waren de voorouders ook kleermakers.

In 1988 zijn Rik en Benedicte gestart met herenkledij in Ledegem .Adonis werd geboren. 2000 was het jaar om de Confecta van Roeselare over te nemen. Geleidelijk aan zijn we ook in Roeselare gegroeid naar Adonis . Als laatste is de State of art - shop erbij gekomen.

2018 , het jaar waarin we kunnen pronken met 30 jaar ervaring ! 

DE NODIGE ERVARING

Van jongsaf aan geleerd om te gaan met mode, stoffen , gevoel, hebben Rik en Benedicte intussen 30 jaar ervaring opgedaan. Zij kopen zelf hun collecties aan.

" Wat wij hierbij belangrijk vinden , is het observeren van mensen. Een terrasje doen,  is voor ons niet alleen plezierig, het is bovenal héél interessant. De beurzen tonen ons de mode. Maar wij verkopen vooral waarin mensen zich goed en comfortabel voelen."

Met de nodige kennis begeleiden zij u doorheen de winkel. Zij helpen u met de juiste maat, en vooral de pasvorm, kleur en stijl die bij u past.

MONOBRANDSTORE STATE OF ART IN DE NOORDSTRAAT 35 ROESELARE

VAKKUNDIGE BEGELEIDING IN AANKOOP VAN UW KOSTUUM . MERKEN ALS HUGO BOSS, ROY ROBSON, TOMMY HILFIGER...

ONTDEK DE BOEIENDE WERELD VAN ADONIS

HUGO BOSS en BOSS orange in de Noordstraat 23 , Roeselare. Herenkledij ten top.