Leer ons kennen

Bij ons bent u in goede handen. Ervaring, kennis van pasvorm en kwaliteit , keuze speciaal voor u.

ADONIS ROESELARE

Adonis kleedt echte mannen, zowel sportief als gekleed.

Adonis Roeselare vindt u op twee adressen. Noordstraat 21 omvat een hele BOSS en BOSS Casual afdeling. Noordstraat 23 biedt u een kostuum - en vrijetijdsafdeling met gekende merken als Roy Robson,  Napapijri ,State of art, Van Guard, Giordano,  Zilton, Meyer, Profuomo, Gant , U.S. Polo enz....Komt u graag op afspraak ? Geen probleem, u belt ons en wij nemen de tijd voor u, zowel tijdens als buiten de openingsuren.

 

EIGEN ATELIER BOVEN DE WINKEL

Wist u dat de retouches bij ons ter plaatse gebeuren ?  We beschikken zelf over de nodige machines om diverse stoffen te bewerken . Onze retoucheuse zit bovendien al jaren in het vak en verricht uitstekend werk. Samen met haar wordt besproken wat aangepast moet worden en op welke manier dat moet gebeuren.

Zo is de klant er zeker van dat het kledingstuk volledig naar zijn wens wordt afgeleverd. De kledij ziet er na retouche uit zoals het eerst was, maar dan op maat van de klant .

DE NODIGE ERVARING

Onze ouders en grootouders waren kleermakers ! Van jongsaf aan geleerd om te gaan met mode, stoffen , gevoel, hebben Rik en Benedicte intussen zelf 30 jaar ervaring opgedaan. Zij kopen zelf hun collecties aan.

" Wat wij hierbij belangrijk vinden , is het observeren van mensen. Een terrasje doen,  is voor ons niet alleen plezierig, het is bovenal héél interessant. De beurzen tonen ons de mode. Maar wij verkopen vooral waarin mensen zich goed en comfortabel voelen."

Met de nodige kennis begeleiden zij u doorheen de winkel. Zij helpen u met de juiste maat, en vooral de pasvorm, kleur en stijl die bij u past.

RETOUCHES GEBEUREN IN EIGEN ATELIER DOOR VAKBEKWAME RETOUCHEUSES

VAKKUNDIGE BEGELEIDING IN AANKOOP VAN UW KOSTUUM . MERKEN ALS HUGO BOSS, ROY ROBSON, TOMMY HILFIGER...

ONTDEK DE BOEIENDE WERELD VAN ADONIS

HUGO BOSS en BOSS orange in de Noordstraat 23 , Roeselare. Herenkledij ten top.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Adonis maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info