Kleur & stijladvies

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken!

Iedereen wil er graag goed uitzien, maar niet iedereen vindt het gemakkelijk om daarvoor de juiste keuzes te maken.

Adonis adviseert je bij volgende aspecten:

 

  • Welke gelegenheid bepaalt jouw dag? Heb je meerdere afspraken op een dag en geen gelegenheid om je om te kleden? Kies dan de kleding die past bij de belangrijkste afspraak.
  • Welke kleur bepaalt je stemming en past bij je innerlijk? En welke uitstraling heb je nodig? Voor een optimaal resultaat is het belangrijk kleuren te dragen die je doen stralen en niet de (kleding) kleur op zich. Alles wat met communicatie te maken heeft, wordt in de eerste 5-10 seconden al bepaald door kleur en uitstraling.
  • Omdat het één niet zonder het ander kan, geeft Adonis ook stijladvies en imagoadvies. Ieder mens is geboren met unieke eigenschappen zoals karakter, stem, houding, beweging maar ook lichaamsvormen. Zo spelen rondingen, rechten, ovalen en lengten een grote rol. We gaan dieper in op het aspect kleding en unieke eigenschappen. Wie ben je en wat wil je zijn? Welk beroep heb je en welke uitstraling past erbij? Om te leren ontdekken welke stijl daarbij past, ben je bij Adonis aan het juiste adres.
  • Wij weten ook wat mannen beweegt en dat ze niet altijd tijd en zin hebben om te shoppen. Bovendien beseffen we maar al te goed hoe relevant de keuze van de juiste kleding is voor je zelfvertrouwen. Wij weten uw persoonlijkheid te vertalen naar een juiste stijlkeuze, geschikt voor ieder moment en iedere gelegenheid. Wij maken het inkopen gemakkelijk voor jou, met zo weinig mogelijk gedoe en in een omgeving waar je als man graag wilt blijven.

RETOUCHES GEBEUREN IN EIGEN ATELIER DOOR VAKBEKWAME RETOUCHEUSES

VAKKUNDIGE BEGELEIDING IN AANKOOP VAN UW KOSTUUM . MERKEN ALS HUGO BOSS, ROY ROBSON, TOMMY HILFIGER...

ONTDEK DE BOEIENDE WERELD VAN ADONIS

HUGO BOSS en BOSS orange in de Noordstraat 23 , Roeselare. Herenkledij ten top.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Adonis maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info